Salernitana förlorade mot Napoli
Salernitana förlorade mot Napoli - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Klar seger för Napoli mot Salernitana på Stadio Arechi

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Napoli slog Salernitana på bortaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 2-0 till Napoli.

Napoli startade matchen bäst och tog ledningen. Giacomo Raspadori gjorde målet framspelad av Stanislav Lobotka, redan i 13:e minuten. Och med åtta minuter kvar att spela ökade Napoli ledningen genom Eljif Elmas. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Napoli ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Salernitana är på 20:e och sista plats.

Salernitana tar sig an Sassuolo i nästa match borta fredag 10 november 18.30. Napoli möter Empoli hemma söndag 12 november 12.30.