Roma vann mot Lecce
Roma vann mot Lecce - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Stark vändning av Roma mot Lecce

Det svängde i matchen i Serie A i fotboll mellan Roma och Lecce på Stadio Olimpico. Bortalaget Lecce hade ledningen efter 90 spelade minuter, med 0-0. Men sen vände Roma matchen och vann till slut med 2-1 sedan Sardar Azmoun och Romelu Lukaku gjort två sena mål. Stor matchhjälte blev Romelu Lukaku, med sitt 2–1-mål på stopptid.

Segern var AS Romas fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 72:a minuten innan Pontus Almqvist gav Lecce ledningen.

Det såg länge ut att gå mot seger för Lecce. Kvitteringen kom på stopptid, när Sardar Azmoun slog till och gjorde mål för Roma framspelad av Nicola Zalewski.

Det matchavgörande målet för Roma kom direkt därefter när Romelu Lukaku på övertid gjorde 2-1. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Romas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lecces tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Roma nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Lecce är på elfte plats.

I nästa omgång har Roma Lazio borta på Stadio Olimpico, söndag 12 november 18.00. Lecce spelar hemma mot Milan lördag 11 november 15.00.