Frosinone vann mot Empoli
Frosinone vann mot Empoli - Foto: Nicola Ianuale / Alamy

Stark andra halvlek räckte för Frosinone

Första halvlek var mållös i matchen mellan Frosinone och gästande Empoli på Stadio Benito Stirpe på måndagen. I andra halvlek var det dock Frosinone som var starkare och vann till slut med 2-1 i Serie A.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Marvin Cuni framspelad av Arijon Ibrahimovic gav Frosinone ledningen.

I den 74:e minuten ökade Arijon Ibrahimovic ledningen.

Reduceringen till 2-1 kom med fyra minuter kvar att spela, när Francesco Caputo slog till och gjorde mål för Empoli. Mer än så blev det dock inte för Empoli.

Frosinone har två segrar och tre förluster och 8–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Empoli har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–8 i målskillnad. Det här var Frosinones tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Empolis tredje uddamålsförlust.

Frosinones nya tabellposition är elfte plats, medan Empoli är på 19:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 12 november. Då möter Frosinone Inter på Giuseppe Meazza 20.45. Empoli tar sig an Napoli borta 12.30.