Torino vann mot Sassuolo
Torino vann mot Sassuolo - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Torino slog Sassuolo hemma

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Torino, som vann hemma mot Sassuolo med 2-1 (1-1) i Serie A i fotboll på måndagen. Segermålet för Torino stod Nikola Vlasic för efter 68 minuter.

Torino startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Antonio Sanabria till.

Sassuolo kvitterade till 1-1 i 18:e minuten, när Kristian Thorstvedt fick träff. I 68:e minuten nätade Nikola Vlasic, och gav Torino ledningen.

Torino har två segrar, en oavgjord och två förluster och 3–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sassuolo har två oavgjorda och tre förluster och 3–7 i målskillnad. Det här var Torinos tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sassuolos andra uddamålsförlust.

Torino ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Sassuolo är på 15:e plats.

Nästa motstånd för Torino är Monza. Lagen möts lördag 11 november 20.45 på Stadio Brianteo. Sassuolo tar sig an Salernitana hemma fredag 10 november 18.30.