Fiorentina vann mot Bologna
Fiorentina vann mot Bologna - Foto: Nicola Ianuale / Alamy

Mot Fiorentina tog sviten slut för Bologna

Bologna hade en fin rad med tio raka matcher utan förlust inför söndagens möte med Fiorentina i Serie A i fotboll. Men på Stadio Artemio Franchi tog det stopp. Hemmalaget Fiorentina vann med 2-1 (1-1).

Segermålet för Fiorentina stod Nicolás González för efter 48 minuter.

Fiorentina startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Giacomo Bonaventura gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Bologna kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, när Joshua Zirkzee slog till på straff. Direkt efter pausen slog Nicolás González till på straff och gav Fiorentina ledningen på nytt.

Det här var Fiorentinas andra uddamålsseger den här säsongen.

För Fiorentina gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Bologna är på åttonde plats.

Lördag 25 november 20.45 spelar Fiorentina borta mot Milan. Bologna möter Torino hemma på Renato Dall'Ara måndag 27 november 20.45.