Frosinone vann mot Genoa
Frosinone vann mot Genoa - Foto: Nicola Ianuale / Alamy

Frosinone besegrade Genoa på hemmaplan

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Frosinone i matchen mot Genoa på Stadio Benito Stirpe. Laget vann söndagens match i Serie A i fotboll med 2-1 (1-1). Ilario Monterisi blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål på tilläggstid.

Matchen förblev jämn målmässigt till Frosinone tog ledningen i 34:e minuten, genom Matias Soule.

Genoa kvitterade till 1-1 i 38:e minuten, när Ruslan Malinovskyi fick träff. Det matchavgörande målet kom på tilläggstid, när Ilario Monterisi slog till och gjorde 2-1 för Frosinone.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Frosinone med 8–10 och Genoa med 4–6 i målskillnad. Det här var Frosinones fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Genoas femte uddamålsförlust.

För tabellens utseende betyder det här att Frosinone ligger på tionde plats medan Genoa är på 15:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 2 december. Då möter Frosinone Milan på Giuseppe Meazza 20.45. Genoa tar sig an Empoli hemma 15.00.