Verona spelade lika mot Lecce
Verona spelade lika mot Lecce - Foto: Marco Canoniero / Alamy

Efterlängtad poäng för Verona – steg åt rätt håll mot Lecce

Verona har haft en tung period med fem förluster i rad i Serie A i fotboll. Men hemma mot Lecce bröts den tuffa sviten. Det blev 2-2 (1-1) i matchen på Stadio Marcantonio Bentegodi, och åtminstone en poäng för Verona.

Det var elfte matchen i rad utan seger för Verona.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Lecce tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Remi Oudin.

Verona kvitterade till 1-1 i slutminuterna av första halvlek, genom Cyril Ngonge på pass av Milan Djuric. I 69:e minuten slog Joan Gonzalez till, och gav Lecce ledningen.

Milan Djuric kvitterade för Verona med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Veronas tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Verona ligger kvar på 19:e plats och Lecce på 14:e plats i tabellen.

I nästa match, söndag 3 december, har Verona Udinese borta på Stadio Friuli 15.00, medan Lecce spelar hemma mot Bologna 12.30.