Milan vann mot Frosinone
Milan vann mot Frosinone - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Milan segrade mot Frosinone på hemmaplan

Milan vann lördagens match hemma mot Frosinone i Serie A i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-1.

AC Milan tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Luka Jovic. Direkt efter pausen slog Christian Pulisic till och ökade lagets ledning.

I den 74:e minuten ökade Fikayo Tomori ledningen ytterligare på pass av Luka Jovic.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Frosinone genom Marco Brescianini. Fler mål än så blev det inte för Frosinone.

I tabellen innebär det här att Frosinone nu ligger på elfte plats. Milan är på tredje plats.

Lördag 9 december 18.00 spelar Milan borta mot Atalanta. Frosinone möter Torino hemma på Stadio Benito Stirpe söndag 10 december 12.30.