Lecce spelade lika mot Bologna
Lecce spelade lika mot Bologna - Foto: Live Media Publishing Group / Alamy

Kvittering på övertid av Piccoli när Lecce räddade poäng mot Bologna

Det såg länge mörkt ut för Lecce i mötet med Bologna, som ledde med 0-1 i slutet av matchen i Serie A i fotboll på Via del Mare. Men på övertid slog Roberto Piccoli till och räddade en poäng för Lecce. Det blev oavgjort, 1-1 (0-0), i matchen på söndagen.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 68:e minuten innan Babis Lykogiannis gav Bologna ledningen.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Roberto Piccoli slog till och gjorde mål på straff för Lecce. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Lecces sjunde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Bologna nu ligger på sjunde plats. Lecce är på 13:e plats.

I nästa omgång har Lecce Empoli borta på Carlo Castellani, måndag 11 december 18.30. Bologna spelar borta mot Salernitana söndag 10 december 18.00.