Fiorentina vann mot Salernitana
Fiorentina vann mot Salernitana - Foto: Nicola Ianuale / Alamy

Fiorentina tog klar seger mot Salernitana

Fiorentina startade bra i matchen mot Salernitana på hemmaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Serie A i fotboll.

Fiorentina gjorde första målet. Lucas Beltran gjorde målet på straff, redan i sjätte minuten.

Laget gjorde 2-0 i 17:e minuten, när Riccardo Sottil hittade rätt. Till slut kom också 3-0-målet genom Giacomo Bonaventura som ökade Fiorentinas ledning i 56:e minuten. Det blev också matchens sista mål.

Fiorentina har två segrar och tre förluster och 5–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Salernitana har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad.

För Fiorentina gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Salernitana är på 20:e och sista plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 10 december. Då möter Fiorentina Roma på Stadio Olimpico 20.45. Salernitana tar sig an Bologna hemma 18.00.