Napoli vann mot Cagliari
Napoli vann mot Cagliari - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Stark andra halvlek räckte för Napoli

Första halvlek var mållös i matchen mellan Napoli och gästande Cagliari på Stadio Diego Armando Maradona på lördagen. I andra halvlek var det dock Napoli som var starkare och vann till slut med 2-1 i Serie A.

Segermålet för Napoli stod Khvicha Kvaratskhelia för efter 75 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 69:e minuten innan Victor Osimhen gav Napoli ledningen.

I 72:a minuten kvitterade Leonardo Pavoletti för Cagliari på pass av Zito Luvumbo.

Napoli tog ledningen bara tre minuter senare genom Khvicha Kvaratskhelia.

Det här var Napolis andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Cagliaris fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att Napoli ligger på fjärde plats i tabellen, och Cagliari är på 16:e plats.

Lördag 23 december spelar Napoli borta mot Roma 20.45 och Cagliari mot Verona borta 18.00 på Stadio Marcantonio Bentegodi.