Udinese spelade lika mot Sassuolo
Udinese spelade lika mot Sassuolo - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

Berardi fixade kryss i 88:e minuten för Sassuolo mot Udinese

Sassuolo gick mot förlust när laget på söndagen mötte Udinese i Serie A i fotboll på Stadio Friuli. Hemmalaget hade ledningen med 2-1 i slutet av matchen, men i 88:e minuten slog Domenico Berardi till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Sassuolo.

Matchen förblev jämn målmässigt till Udinese tog ledningen i 36:e minuten, genom Lorenzo Lucca. I 55:e minuten slog Roberto Pereyra till, och gjorde 2-0.

I den 59:e minuten fick Udinese Martin Payero utvisad.

I 75:e minuten reducerade Domenico Berardi för Sassuolo på straff.

Kvitteringen kom med två minuter kvar att spela, när Domenico Berardi återigen slog till och gjorde mål på straff för Sassuolo. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Udinese har tre oavgjorda och två förluster och 7–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sassuolo har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 10–11 i målskillnad. Det här var Udineses tionde oavgjorda match den här säsongen.

Udineses nya tabellposition är 16:e plats, medan Sassuolo är på 15:e plats.

Udinese tar sig an Torino i nästa match borta lördag 23 december 15.00. Sassuolo möter Genoa hemma fredag 22 december 18.30.