Marcus Thuram firar efter 2-0 målet mot Lazio.
Marcus Thuram firar efter 2-0 målet mot Lazio. - Foto: Andrew Medichini

Inters superform fortsätter – besegrade Lazio

Serieledande Inter fortsätter vara svårslaget i Serie A i fotboll. I matchen mot Lazio borta blev det seger med 2-0 (1-0). Det var tionde matchen i rad utan förlust.

Inter tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Lautaro Martinez. I 66:e minuten nätade Marcus Thuram, och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

I den 86:e minuten fick Lazios Manuel Lazzari rött kort, och fick spela med en man mindre sista fyra minuterna.

Inter i topp av Serie A

Resultatet innebär att Lazio ligger kvar på elfte plats och Inter toppar tabellen. Inter har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Nästa motstånd för Lazio är Empoli. Lagen möts fredag 22 december 18.30 på Carlo Castellani. Inter tar sig an Lecce hemma lördag 23 december 18.00.