Salernitana spelade lika mot Milan
Salernitana spelade lika mot Milan - Foto: Nicola Ianuale / Alamy

Kvittering på övertid av Jovic när Milan räddade poäng mot Salernitana

Det såg länge mörkt ut för Milan i mötet med Salernitana, som ledde med 2-1 i slutet av matchen i Serie A i fotboll på Stadio Arechi. Men på övertid slog Luka Jovic till och räddade en poäng för Milan. Det blev oavgjort, 2-2 (1-1), i matchen på fredagen.

AC Milan gjorde första målet. Fikayo Tomori gjorde målet framspelad av Rafael Leao, redan i 17:e minuten.

Salernitana kvitterade till 1-1 strax före paus, genom Federico Fazio. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Antonio Candreva och gav Salernitana ledningen.

Kvitteringen kom på övertid, när Luka Jovic slog till och gjorde mål för Milan på pass av Olivier Giroud. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Salernitanas sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Salernitana är kvar på 20:e och sista plats, och Milan stannar på tredje plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 30 december 18.00, har Salernitana Verona borta på Stadio Marcantonio Bentegodi, medan Milan spelar hemma mot Sassuolo.