Lazio vann mot Frosinone
Lazio vann mot Frosinone - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Seger för Lazio mot Frosinone efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Lazio hem segern i matchen i Serie A mot Frosinone efter en stark andra halvlek. Fredagens match slutade 3-1 till Lazio.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Matias Soule på straff gav Frosinone ledningen.

I 70:e minuten nätade Taty Castellanos, framspelad av Gustav Isaksen och kvitterade för Lazio.

I 72:a minuten gav Gustav Isaksen Lazio ledningen på pass av Taty Castellanos.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Lazio ledningen genom Patric framspelad av Taty Castellanos. Därmed hade laget vänt matchen. 3-1-målet blev matchens sista.

Lazios Taty Castellanos stod för ett mål och två assists.

För tabellens utseende betyder det här att Lazio ligger på åttonde plats medan Frosinone är på 14:e plats.

Nästa motstånd för Lazio är Udinese. Lagen möts söndag 7 januari 15.00 på Stadio Friuli. Frosinone tar sig an Monza hemma lördag 6 januari 15.00.