Inter vann mot Verona
Inter vann mot Verona - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Uddamålsseger för Inter mot Verona

Inter tog till slut hem segern mot Verona i matchen på Giuseppe Meazza på lördagen. Matchen i Serie A i fotboll slutade 2-1 (1-0). Davide Frattesi blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål på övertid.

Segern var Inters femte på de senaste sex matcherna, och femte hemmasegern i rad.

Inter fick en bra start på matchen. Lautaro Martinez gjorde målet, redan i 13:e minuten. Det dröjde till den 74:e minuten innan Thomas Henry kvitterade för Verona.

Det matchavgörande målet kom på stopptid, när Davide Frattesi slog till och gjorde 2-1 för Inter.

På stopptid blev Veronas Darko Lazovic utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Det här var Inters fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Veronas åttonde uddamålsförlust.

För Verona gör resultatet att man nu ligger på 18:e plats i tabellen, medan Inter leder serien.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 13 januari. Då möter Inter Monza på Stadio Brianteo 20.45. Verona tar sig an Empoli hemma 18.00.