Empoli förlorade mot Milan
Empoli förlorade mot Milan - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Milan vann borta mot Empoli

Milan hade ledningen i halvtid mot Empoli på bortaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Serie A i fotboll.

AC Milan tog en tidig ledning. Ruben Loftus-Cheek slog till på pass av Rafael Leao, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Olivier Giroud på straff. Till slut kom också 0-3 genom Chaka Traore som ökade Milans ledning framspelad av Christian Pulisic i 88:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Empoli stannar därmed på 19:e plats, och Milan på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Empoli är Verona. Lagen möts lördag 13 januari 18.00 på Stadio Marcantonio Bentegodi. Milan tar sig an Roma hemma söndag 14 januari 20.45.