Torino vann mot Napoli
Torino vann mot Napoli - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Klar seger för Torino mot Napoli på Stadio Olimpico Grande Torino

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Torino slog Napoli på hemmaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 3-0 till Torino.

Torino tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Antonio Sanabria. I den 50:e minuten fick Napolis Pasquale Mazzocchi rött kort.

Direkt efter pausen slog Nikola Vlasic till framspelad av Duvan Zapata och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Alessandro Buongiorno som ökade Torinos ledning i 66:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Torino har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Napoli har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 2–7 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Torino ligger på tionde plats medan Napoli har niondeplatsen.

På lördag 13 januari 15.00 spelar Torino borta mot Genoa, och Napoli hemma mot Salernitana.