Milan vann mot Roma
Milan vann mot Roma - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Milan tog klar seger mot Roma

Milan startade bra i matchen mot Roma på hemmaplan på söndagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-1 i matchen i Serie A i fotboll.

Segern var AC Milans fjärde på de senaste fem matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Milan tog en tidig ledning. Yacine Adli gjorde målet, redan i elfte minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Olivier Giroud träff och ökade ledningen för Milan.

I 69:e minuten slog Leandro Paredes till på straff, och reducerade åt AS Roma. Men mer än så orkade Roma inte med.

Men med sex minuter kvar att spela ökade Milan ledningen genom Theo Hernandez. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Det här betyder att Milan är kvar på tredje plats, och Roma stannar på nionde plats, i tabellen.

Lördag 20 januari spelar Milan borta mot Udinese 20.45 och Roma mot Verona hemma 18.00 på Stadio Olimpico.