Empoli vann mot Monza
Empoli vann mot Monza - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

Segerlös svit bröts när Empoli vann mot Monza

Det var länge sedan Empoli stod som segrare i Serie A i fotboll. Men i söndagens match mot Monza på hemmaplan blev det till slut seger, efter åtta raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-0 (2-0).

Empoli fick en bra start på matchen. Szymon Zurkowski slog till, redan i 13:e minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 38:e minuten, ännu en gång genom Szymon Zurkowski. Empoli gjorde också 3-0 genom Szymon Zurkowski som med målet fullbordade sitt hattrick i 73:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Empoli ligger kvar på 19:e plats i tabellen, och Monza på elfte plats.

I nästa omgång har Empoli Juventus borta på Allianz Stadium, lördag 27 januari 18.00. Monza spelar hemma mot Sassuolo söndag 28 januari 15.00.