Salernitana förlorade mot Genoa
Salernitana förlorade mot Genoa - Foto: Nderim Kaceli / Alamy

Uddamålsseger för Genoa mot Salernitana

Genoa tog till slut hem segern mot Salernitana i matchen på Stadio Arechi på söndagen. Matchen i Serie A i fotboll slutade 1-2 (1-1). Albert Gudmundsson slog till efter 58 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Genoa.

Salernitana startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Agustin Martegani till.

Genoa kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Mateo Retegui, i 13:e minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Albert Gudmundsson på straff och avgjorde matchen. Gudmundsson fullbordade därmed lagets vändning.

Det här var Salernitanas sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Genoas femte uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Salernitana på 20:e och sista plats och Genoa på tolfte plats.

I nästa omgång har Salernitana Roma hemma på Stadio Arechi, måndag 29 januari 20.45. Genoa spelar hemma mot Lecce söndag 28 januari 12.30.