Cagliari förlorade mot Torino
Cagliari förlorade mot Torino - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Torino vann trots uppryckning av Cagliari

Matchen mellan Cagliari och Torino i Serie A slutade 1-2. Bortalaget Torino hade greppet i första halvlek och ledde med 2-0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Cagliari lyfte sig i andra halvlek.

Matchen förblev jämn målmässigt till Torino tog ledningen i 23:e minuten, genom Duvan Zapata framspelad av Raoul Bellanova.

Laget ökade ledningen till 0-2 på stopptid i första halvleken, genom Samuele Ricci. Nicolas Viola reducerade för Cagliari med knappa kvarten kvar. Fler mål än så blev det inte för Cagliari.

Cagliari har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Torino har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 6–3 i målskillnad. Det här var Cagliaris femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Torinos femte uddamålsseger.

Torino ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Cagliari är på 17:e plats.

Måndag 5 februari 20.45 spelar Cagliari borta mot Roma. Torino möter Salernitana hemma på Stadio Olimpico Grande Torino söndag 4 februari 12.30.