Milan spelade lika mot Bologna
Milan spelade lika mot Bologna - Foto: Live Media Publishing Group / Alamy

Orsolini poängräddare på övertid för Bologna mot Milan

Det såg ut att bli förlust för Bologna på lördagen när laget mötte Milan i Serie A i fotboll på Giuseppe Meazza. Hemmalaget ledde med 2-1 i slutet av matchen. Men på övertid slog Riccardo Orsolini till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Bologna.

Det betyder att AC Milan gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Bologna.

Matchen var mållös till Bologna tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Joshua Zirkzee.

Milan kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Ruben Loftus-Cheek framspelad av Davide Calabria. Först med sju minuter kvar att spela tog Milan ledningen genom Ruben Loftus-Cheek på pass av Alessandro Florenzi.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Riccardo Orsolini slog till och gjorde mål på straff för Bologna. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Milans fjärde oavgjorda match den här säsongen.

För Bologna gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Milan är på tredje plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 3 februari. Då möter Milan Frosinone på Stadio Benito Stirpe 18.00. Bologna tar sig an Sassuolo hemma 20.45.