Genoa vann mot Lecce
Genoa vann mot Lecce - Foto: Nderim Kaceli / Alamy

Caleb Ekuban och Mateo Retegui målskyttar när Genoa vände

I halvtid var Lecce i ledningen med 1-0 på Luigi Ferraris. Men Genoa vände – och vann. Till slut blev det 2-1 i matchen i Serie A i fotboll.

Segermålet för Genoa stod Caleb Ekuban för efter 76 minuter.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Genoa.

Matchen var mållös till gästerna Lecce tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Nikola Krstovic. I 70:e minuten slog Mateo Retegui till, framspelad av Albert Gudmundsson och kvitterade för Genoa.

Caleb Ekuban gjorde det matchavgörande målet i 76:e minuten. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Genoas sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lecces sjätte uddamålsförlust.

Det här betyder att Genoa ligger kvar på tolfte plats i tabellen, och Lecce på 14:e plats.

Genoa tar sig an Empoli i nästa match borta lördag 3 februari 15.00. Lecce möter Fiorentina hemma fredag 2 februari 20.45.