Lecce vann mot Fiorentina
Lecce vann mot Fiorentina - Foto: Live Media Publishing Group / Alamy

Segerlös svit bröts när Lecce vann mot Fiorentina

Det var länge sedan Lecce stod som segrare i Serie A i fotboll. Men i fredagens match mot Fiorentina på hemmaplan blev det till slut seger, efter sex raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-2 (1-0).

Segermålet för Lecce stod Patrick Dorgu för på stopptid.

Lecce tog en tidig ledning. Remi Oudin slog till, redan i 17:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Rolando Mandragora mål och kvitterade för Fiorentina.

Fiorentina gjorde också 1-2 i 67:e minuten när Lucas Beltran hittade rätt.

Det såg länge ut att gå mot seger för Fiorentina. Kvitteringen kom på stopptid, när Roberto Piccoli slog till och gjorde mål för Lecce.

Det matchavgörande målet för Lecce kom direkt därefter när Patrick Dorgu på stopptid gjorde 3-2.

Det här var Lecces fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Fiorentinas sjätte uddamålsförlust.

För Lecce gör resultatet att man nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan Fiorentina är på sjunde plats.

Söndag 11 februari möter Lecce Bologna borta 15.00 och Fiorentina möter Frosinone hemma 12.30.