Frosinone förlorade mot Milan
Frosinone förlorade mot Milan - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Åttonde i rad utan förlust för Milan

Det blev 2-3 (1-1) mellan Frosinone och gästande Milan när lagen möttes på Stadio Benito Stirpe på lördagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Milan i Serie A i fotboll.

Luka Jovic stod för AC Milans avgörande mål efter 81 minuter.

Milan tog en tidig ledning. Olivier Giroud gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Frosinone kvitterade till 1-1 i 24:e minuten, när Matias Soule fick träff på straff. Frosinone gjorde också 2-1 i 65:e minuten när Luca Mazzitelli fick träff.

I den 72:a minuten kvitterade Matteo Gabbia för Milan.

Och med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Luka Jovic.

Det här var Frosinones sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Milans sjunde uddamålsseger.

Det här betyder att Frosinone är kvar på 14:e plats, och Milan stannar på tredje plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 11 februari, har Frosinone Fiorentina borta på Stadio Artemio Franchi 12.30, medan Milan spelar hemma mot Napoli 20.45.