Roma vann mot Cagliari
Roma vann mot Cagliari - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Formstarka Roma tog ny seger mot Cagliari

Roma är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Cagliari hemma på Stadio Olimpico på måndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-0 (2-0) innebär att Roma nu har tre segrar i följd i Serie A i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

AS Roma startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Lorenzo Pellegrini till framspelad av Paulo Dybala.

Laget gjorde 2-0 i 23:e minuten, genom Paulo Dybala på pass av Lorenzo Pellegrini. Direkt efter pausen gjorde Paulo Dybala mål på nytt på straff och ökade Romas ledning.

Till slut kom också 4-0 genom Dean Huijsen som ökade Romas ledning framspelad av Leandro Paredes i 59:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Romas Paulo Dybala stod för två mål och ett assist.

Romas nya tabellposition är femte plats, medan Cagliari är på 19:e plats. Ett fint lyft för Roma som låg på nionde plats så sent som den 19 januari.

I nästa match, lördag 10 februari, har Roma Inter hemma på Stadio Olimpico 18.00, medan Cagliari spelar hemma mot Lazio 15.00.