Roma förlorade mot Inter
Roma förlorade mot Inter - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Inter tog ny seger

Inter är svårslaget i Serie A i fotboll. Mot Roma borta på Stadio Olimpico på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 4-2 (1-2) och har nu fem segrar i rad.

Gästande Inter tog en tidig ledning. Francesco Acerbi gjorde målet, redan i 17:e minuten.

AS Roma kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Gianluca Mancini.

Laget tog också ledningen strax före halvtidsvilan, genom Stephan El Shaarawy framspelad av Lorenzo Pellegrini. Direkt efter pausen slog Marcus Thuram till på pass av Matteo Darmian och kvitterade för Inter.

Inter tog ledningen i 56:e minuten.

2-4-målet kom på övertid, när Alessandro Bastoni slog till och gjorde mål framspelad av Marko Arnautovic. 2-4-målet blev matchens sista.

Roma stannar därmed på femte plats, och Inter toppar fortfarande tabellen. Noteras kan att Roma sedan den 19 januari har avancerat fyra placeringar i tabellen.

Roma tar sig an Frosinone i nästa match borta söndag 18 februari 18.00. Inter möter Salernitana hemma fredag 16 februari 21.00.