Bologna vann mot Fiorentina
Bologna vann mot Fiorentina - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Formstarka Bologna tog ännu en seger

Bologna är nu inne i en stark period i Serie A i fotboll. När laget mötte Fiorentina hemma på Renato Dall'Ara på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-0 (1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Bologna fick en bra start på matchen. Riccardo Orsolini gjorde målet, redan i tolfte minuten. 2-0-målet kom på stopptid, när Jens Odgaard slog till och gjorde mål. 2-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Bologna ligger på fjärde plats i tabellen, och Fiorentina är på åttonde plats. Ett fint lyft i tabellen för Bologna som så sent som den 2 februari låg på åttonde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 18 februari. Då möter Bologna Lazio på Stadio Olimpico 12.30. Fiorentina tar sig an Empoli borta 15.00.