Napoli spelade lika mot Genoa
Napoli spelade lika mot Genoa - Foto: STELLA Pictures / Splash News / STELLA Pictures / Splash News

Ngonge poängräddare på övertid för Napoli mot Genoa

Det såg ut att bli förlust för Napoli på lördagen när laget mötte Genoa i Serie A i fotboll på Stadio Diego Armando Maradona. Bortalaget ledde med 0-1 i slutet av matchen. Men på övertid slog Cyril Ngonge till och gjorde 1-1 och räddade en poäng för Napoli.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Morten Frendrup till och gav Genoa ledningen.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Cyril Ngonge slog till och gjorde mål för Napoli framspelad av Giovanni Di Lorenzo. 1-1-målet blev matchens sista.

Napoli har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Genoa har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 6–7 i målskillnad. Det här var Napolis sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Napoli är kvar på tionde plats, och Genoa stannar på tolfte plats, i tabellen.

Napoli tar sig an Cagliari i nästa match borta söndag 25 februari 15.00. Genoa möter Udinese hemma lördag 24 februari 20.45.