Lazio förlorade mot Bologna
Lazio förlorade mot Bologna - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Bologna fortsätter att vinna

Det går fortsatt bra för Bologna i Serie A i fotboll. På söndagen mötte laget Lazio på Stadio Olimpico och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Lazio blev 2-1 (1-1).

Joshua Zirkzee slog till efter 78 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Lazio fick en bra start på matchen. Gustav Isaksen gjorde målet framspelad av Ciro Immobile, redan i 18:e minuten.

Bologna kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, när Oussama El Azzouzi hittade rätt på pass av Giovanni Fabbian. Joshua Zirkzee gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Lazios femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bolognas sjätte uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet åttonde plats i tabellen. Bologna är på fjärde plats. Ett fint lyft i tabellen för Bologna som så sent som den 2 februari låg på åttonde plats.

I nästa omgång har Lazio Torino borta på Stadio Olimpico Grande Torino, torsdag 22 februari 20.45. Bologna spelar hemma mot Verona fredag 23 februari 20.45.