Empoli spelade lika mot Fiorentina
Empoli spelade lika mot Fiorentina - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

M'Baye Niang räddade poäng när Empoli kryssade

I halvtid ledde Fiorentina matchen på bortaplan i Serie A i fotboll mot Empoli med 1-0, efter mål av Lucas Beltran. Men i andra halvlek jobbade sig Empoli in i matchen, och kvitterade genom M'Baye Niang efter 56 minuters spel. Matchen slutade 1-1.

Matchen var mållös till gästande Fiorentina tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Lucas Beltran. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade M'Baye Niang på straff och kvitterade för Empoli. 1-1-målet blev matchens sista.

Empoli har två segrar och tre oavgjorda och 8–3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fiorentina har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–8 i målskillnad. Det här var Empolis sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Fiorentina ligger på sjunde plats i tabellen, och Empoli är på 16:e plats.

Nästa motstånd för Empoli är Sassuolo. Lagen möts lördag 24 februari 15.00 på Mapei Stadium. Fiorentina tar sig an Lazio hemma måndag 26 februari 20.45.