Frosinone förlorade mot Roma
Frosinone förlorade mot Roma - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Roma segrade mot Frosinone på bortaplan

Roma vann söndagens match borta mot Frosinone i Serie A i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Segern var AS Romas fjärde på de senaste fem matcherna.

Matchen var mållös till Roma tog ledningen i 38:e minuten, genom Dean Huijsen. Det dröjde till den 71:a minuten innan Sardar Azmoun ökade ledningen.

Till slut kom också 0-3-målet genom Leandro Paredes som ökade Romas ledning på straff i 81:a minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

För Frosinone gör resultatet att man nu ligger på 15:e plats i tabellen, medan Roma är på sjätte plats.

Frosinone tar sig an Juventus i nästa match borta söndag 25 februari 12.30. Roma möter Torino hemma måndag 26 februari 18.30.