Bologna vann mot Verona
Bologna vann mot Verona - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Segersviten förlängd för Bologna

Bologna är svårslaget i Serie A i fotboll. Mot Verona hemma på Renato Dall'Ara på fredagen blev det seger igen. Laget vann med 2-0 (1-0) och har nu fem segrar i rad.

Matchen var mållös till Bologna tog ledningen i 27:e minuten, genom Giovanni Fabbian. I 65:e minuten nätade Remo Freuler, och gjorde 2-0. 2-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Bologna är kvar på fjärde plats, och Verona stannar på 18:e plats, i tabellen. Ett fint lyft i tabellen för Bologna som så sent som den 2 februari låg på åttonde plats.

I nästa match, söndag 3 mars, har Bologna Atalanta borta på Gewiss Stadium 18.00, medan Verona spelar hemma mot Sassuolo 12.30.