Juventus vann mot Frosinone
Juventus vann mot Frosinone - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Drömstart när Juventus segrade mot Frosinone på hemmaplan

Juventus vann söndagens match hemma mot Frosinone i Serie A i fotboll. Laget gjorde 1–0 redan efter tre minuters spel genom Dusan Vlahovic. Till slut vann Juventus med 3-2.

Daniele Rugani stod för Juventus avgörande mål på övertid.

Juventus började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Dusan Vlahovic till.

Frosinone kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Walid Cheddira, i 14:e minuten.

Laget tog också ledningen i 27:e minuten, när Marco Brescianini slog till.

Juventus kvitterade till 2-2 i 32:a minuten, ännu en gång genom Dusan Vlahovic framspelad av Weston McKennie. Det matchavgörande målet kom på tilläggstid, när Daniele Rugani slog till och gjorde 3-2 för Juventus på pass av Dusan Vlahovic.

Dusan Vlahovic gjorde två mål för Juventus och ett målgivande pass.

Det här var Juventus elfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Frosinones sjunde uddamålsförlust.

Juventus stannar därmed på andra plats, och Frosinone på 16:e plats, i tabellen.

Juventus tar sig an Napoli i nästa match borta söndag 3 mars 20.45. Frosinone möter samma dag 15.00 Lecce hemma.