Cagliari spelade lika mot Napoli
Cagliari spelade lika mot Napoli - Foto: Live Media Publishing Group / Alamy

Kvittering på övertid av Luvumbo när Cagliari räddade poäng mot Napoli

Det såg länge mörkt ut för Cagliari i mötet med Napoli, som ledde med 0-1 i slutet av matchen i Serie A i fotboll på Unipol Domus. Men på övertid slog Zito Luvumbo till och räddade en poäng för Cagliari. Det blev oavgjort, 1-1 (0-0), i matchen på söndagen.

Det var Cagliaris sjätte match i rad utan seger.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 66:e minuten innan Victor Osimhen gav Napoli ledningen.

Kvitteringen kom på övertid, när Zito Luvumbo slog till och gjorde mål för Cagliari. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Cagliaris åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Napoli ligger på nionde plats i tabellen, och Cagliari är på 19:e plats.

I nästa omgång har Cagliari Empoli borta på Carlo Castellani, söndag 3 mars 15.00. Napoli spelar borta mot Sassuolo onsdag 28 februari 18.00.