Lecce förlorade mot Inter
Lecce förlorade mot Inter - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Ny seger för Inter

Inter är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lecce borta på Via del Mare på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-4 (0-1) innebär att Inter nu har sju segrar i följd i Serie A i fotboll.

Inter gjorde första målet. Lautaro Martinez gjorde målet på pass av Kristjan Asllani, redan i 15:e minuten. I 54:e minuten nätade Davide Frattesi, framspelad av Alexis Sanchez och gjorde 0-2.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Lautaro Martinez träff ännu en gång på pass av Alexis Sanchez och ökade ledningen för Inter.

Inter gjorde också 0-4 genom Stefan de Vrij framspelad av Federico Dimarco i 67:e minuten. 0-4-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Lecce ligger kvar på 14:e plats i tabellen, och Inter på första plats.

I nästa omgång har Lecce Frosinone borta på Stadio Benito Stirpe, söndag 3 mars 15.00. Inter spelar hemma mot Atalanta onsdag 28 februari 20.45.