Sassuolo förlorade mot Napoli
Sassuolo förlorade mot Napoli - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Napoli vann – efter Victor Osimhens hattrick

Victor Osimhen stod för tre mål när Napoli vann mot Sassuolo på bortaplan i Serie A i fotboll. Till slut blev det 6-1 (3-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Khvicha Kvaratskhelia 2 och Amir Rrahmani, enda målskytt för Sassuolo blev Uros Racic.

Sassuolo fick en bra start på matchen. Uros Racic gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Napoli kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Amir Rrahmani på pass av Frank Anguissa.

Laget tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Victor Osimhen.

Napoli gjorde också 1-3 i slutminuterna av första halvlek, återigen genom Victor Osimhen. Direkt efter pausen nätade Victor Osimhen som med målet fullbordade sitt hattrick och ökade Napolis ledning.

I 51:a minuten slog Khvicha Kvaratskhelia till, och gjorde 1-5.

I den 75:e minuten ökade Khvicha Kvaratskhelia ledningen ytterligare. 1-6-målet blev matchens sista.

Victor Osimhen gjorde tre mål för Napoli.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Sassuolo på 17:e plats och Napoli på nionde plats.

Sassuolo tar sig an Verona i nästa match borta söndag 3 mars 12.30. Napoli möter samma dag 20.45 Juventus hemma.