Inter vann mot Atalanta
Inter vann mot Atalanta - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Åttonde raka för Inter

Serieledande Inter är otroligt svårslagna just nu. På onsdagen kom seger nummer åtta i rad i Serie A i fotboll, efter 4-0 (2-0) hemma mot femteplacerade Atalanta. Det innebär också att Atalanta förlorade efter åtta matcher i rad utan förlust.

Inter har nu en fin svit med tre matcher i rad utan att ha släppt in mål.

Matchen förblev jämn målmässigt till Inter tog ledningen i 26:e minuten, genom Matteo Darmian.

Laget ökade ledningen till 2-0 på stopptid i första halvleken, genom Lautaro Martinez på pass av Benjamin Pavard. I 54:e minuten nätade Federico Dimarco, och gjorde 3-0.

Inter gjorde också 4-0 genom Davide Frattesi i 71:a minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

Inter tar sig an Genoa i nästa match hemma måndag 4 mars 20.45. Atalanta möter Bologna hemma söndag 3 mars 18.00.