Monza förlorade mot Roma
Monza förlorade mot Roma - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Roma vann klart mot Monza på Stadio Brianteo

Redan i första halvlek tog Roma greppet om bortamatchen mot Monza på lördagen. Och i andra halvlek utökades 2-0-ledningen och matchen i Serie A i fotboll slutade 4-1.

Segern var AS Romas sjätte på de senaste sju matcherna.

Matchen förblev jämn målmässigt till Roma tog ledningen i 38:e minuten, genom Lorenzo Pellegrini.

Laget gjorde också 0-2 strax före halvtidsvilan, genom Romelu Lukaku. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Paulo Dybala och ökade ledningen för Roma.

Med åtta minuter kvar att spela ökade Roma ledningen genom Leandro Paredes på straff.

Reduceringen till 1-4 kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Andrea Carboni slog till och gjorde mål för Monza. Mer än så blev det dock inte för Monza.

Roma ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Monza är på elfte plats.

Monza tar sig an Genoa i nästa match borta lördag 9 mars 20.45. Roma möter Fiorentina borta söndag 10 mars 20.45.