Sassuolo vann mot Frosinone
Sassuolo vann mot Frosinone - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Gonzales Photo

Efterlängtad seger för Sassuolo – steg åt rätt håll mot Frosinone

Sassuolo har haft en tuff period med fyra raka förluster i Serie A i fotboll. Men hemma mot Frosinone bröts den tunga sviten. Det blev 1-0 (0-0) i matchen på Mapei Stadium.

Kristian Thorstvedt blev matchhjälte efter 58 minuter med sitt avgörande 1-0-mål.

Sassuolo har en seger och fyra förluster och 4–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Frosinone har en oavgjord och fyra förluster och 4–13 i målskillnad. Det här var Sassuolos fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Frosinones åttonde uddamålsförlust.

Sassuolo ligger på 18:e plats i tabellen efter matchen, medan Frosinone ligger på 17:e plats.

I nästa omgång har Sassuolo Roma borta på Stadio Olimpico, söndag 17 mars 18.00. Frosinone spelar hemma mot Lazio lördag 16 mars 20.45.