Mathias Ranegie har presenterat sig för sin nya klubb.
1 av 3
Mathias Ranegie har presenterat sig för sin nya klubb. - Foto: Andreas Hillergren
Ranegie lämnade MFF i somras för spel i italienska Serie A.
2 av 3
Ranegie lämnade MFF i somras för spel i italienska Serie A. - Foto: Andreas Hillergren
Antonio Di Natale dundrade in straffen som innebar seger för Udinese.
3 av 3
Antonio Di Natale dundrade in straffen som innebar seger för Udinese. - Foto: Paolo Giovannini

Ranegies succé mot Milan

Mathias Ranegie har presenterat sig för Serie A. Detta sedan han nickat in Udineses ledningsmål i matchen mot Milan.


Matchfakta

Udineses: 2
Milan: 1

1-0 M. Ranegie (40)

1-1 S. El Shaarawy (54)

2-1 A. Di Natale (68)

MILAN. Inget är sig likt i AC Milan sedan Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva lämnat klubben. En ny svensk har dock presenterat sig för Milan, men denna gång var det inte till lagets fördel, Mathias Ranegie låg bakom Udineses 2-1-vinst mot Milano-klubben på söndagen.

Mathias Ranegie fanns med från start när Udinese vann mot Milan i Serie A. Det var i den 40:e minuten som Udineses nyförvärv Ranegie presenterade sig som målgörare i sin nya klubb. Den förre MFF-spelaren nådde högre än Milans försvarare och nickade in ledningsmålet för Udinese. 

Fixade straff

I den 68:e minuten var det ytterligare en gång dags för svensken att hamna i hetluften när han låg bakom den straff som Antonio Di Natale förvaltade på bästa möjliga sätt. I samband med straffsituationen blev Cristian Zapata utvisad för Milan, senare fick även Kevin Prince-Boateng lämna planen efter att han dragit på sig ett andra gult kort.

/
/
Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

igår 23:00

Duplantis vinner även när det går emot

igår 22:52
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

igår 22:16
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.