Serieledaren Juventus ställdes mot. . .
Serieledaren Juventus ställdes mot. . . - Foto: Ap / Francesco Pecoraro / Scanpix
. . .Napoli, som ligger tvåa. Inler, som syns på bild, stod för reduceringsmålet. - Foto: Ap

Oavgjort när Juventus ställdes mot ligans tvåa

Det som kallats för "seriefinal" slutade varken med vinst eller förlust. Napoli fick nöja sig med en poäng mot serieledaren Juventus.

Det skulle bara dröja tio minuter innan bortalaget Juventus satte matchens första mål mot Napoli.

Målet gjordes i samband med en hörna, som såg ut att vara inövad, då backen Giorgio Chiellini nådde högst på Pirlos inlägg.

Matchen fortsatte i bortalagets favör, men strax innan halvtid överraskade Napolis Gökhan Inler med en riktig dunderträff. När det hårda skottet dessutom styrdes av en av Juventus försvarare blev det svårt för Buffon att rädda - och det stod 1-1, vilket också blev matchens slutresultat.

Andra halvlek var ganska händelselös förutom de fyra kort som delades ut. Tre av korten gick till hemmalaget Napoli.