Är det här den sämsta offsidefällan någonsin?

Ropa inte hej förrän du har hoppat över bäcken – eller förrän det faktiskt har blivit offside. Det har Atalantas försvarare Cristiano Del Grosso lärt sig den hårda vägen.


NEAPEL. Atalanta var på väg att få oavgjort mot Napoli på bortaplan i Coppa Italia. Men i den 73:e minuten fallerade det för Atalanta – men främst för försvararen Cristiano Del Grosso.

Napolis stjärnanfallare Gonzalo Higuaín var klart offside på en djupledsboll. Det ville Del Grosso påpeka för domaren och sträckte upp armen i luften. Problemet var bara att han vände sig om och fick bollen i ryggen. Det upphävde offsiden och friställde Lorenzo Insigne som enkelt kunde placera in det matchavgörande 2–1-målet.

Aj aj aj.


/
/
/
Senaste nytt

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

Sagström tappade i ledarbollen – igen

Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

1 timme sedan
Skidveteranen Krista Pärmäkoski fick jubla i Lahtis när hon vann sitt första världscuplopp på sex år. Svenskorna missade alla pallen – Jonna Sundling var bäst med en fjärdeplats.

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

2 timmar sedan
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.

Björklöven vann – efter Scott Pooleys hattrick

2 timmar sedan
Scott Pooley stod för tre mål när Björklöven vann mot Mora på hemmaplan i Hockeyallsvenskan. Till slut blev det 5-0 (2-0, 3-0, 0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Maxime Fortier och Brandon Manning.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

2 timmar sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.