Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Forsbergs straffmål räckte inte för Modo

Sport | 28/08/2009 22:41

Nu väntar Mats Sundins bröllop.

Hannover Scorpions satte stopp för Peter Forsbergs Modo i Tournament in Yverdon-Les-Bains. Modo, med 16 magsjuka spelare, förlorade till slut på straffar där Peter Forsberg var den ende av fem Modospelare som prickade in sin straff - med en backhand. Tränaren Miloslav Horava var ändå nöjd - med kampandan.

– Vi ville verkligen ta oss till final och det tycker jag att killarna också visade, säger coachen Miloslav Horava.

Även "Foppa" var nöjd - nästan.

– Själva straffen är jag nöjd med. Likaså att det även ikväll fungerade bra med både fot och skridsko. Men utöver det var det inte mycket som fungerade, säger den 36-åringen till Modos hemsida.

Forsberg startade återigen i samma kedja som Per-Åge Skröder och Mats Zuccarello-Aasen, men bildade sedan en ny formation tillsammans med Josh Green och Per Svartvadet. För kanadensaren Green, med 322 NHL-matcher på meritlistan, var det extra speciellt.

– Det var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag kan säga att det är alla hockeyspelares dröm att få spela med honom, säger han till Modos hemsida.

I morgon spelar Modo matchen om tredje pris. Men man får klara sig utan "Foppa" som återvänder till Sverige för att närvara på Mats Sundins bröllop.

Skrivet av: