Onsdag 23 Jun
Stockholm

Bremberg får kicken av sin KHL-klubb

Får även nobben av Djurgården - trots att ha varit bäste poängplockare fyra år på raken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KHL-klubben Atlant, från Moskvaförorten Mytischi, säger överraskande upp avtalet med förre Djurgårdsforwarden Fredrik Bremberg,36.

Var Bremberg nu tar även är oklart. Men det blir inte Djurgården. De vill inte ha spelaren som varit klubbens bäste poängplockare de senaste fyra åren.

– I och med att vi tog in Mathias Tjärnqvist så är truppen full. Så är läget. I övrigt har vi inte diskuterat någonting om Linkan, säger Djurgårdens klubbdirektör Tommy Engström till Aftonbladet.

Svensken hade tidigare hyllats av klubbledningen och tanken var att han skulle få en nyckelroll tillsammans med Sergej Moziakin. Men på den punkten verkar ledningen ha ändrat sig.

Bremberg är nu klubblös. Ledningen är missnöjd med hans prestationer under försäsongen.

– Jag kan inte kommentera det nu. Jag avvaktar tills jag har mer uppgifter och mer kött på benen. Han har sökt mig under dagen och vi kommer att talas vid under morgondagen. De är lediga just nu, säger agenten Joakim Persson till Expressen.

Bremberg ratade Djurgårdens erbjudande inför säsongen. Innan hade DIF valt bort Niklas Anger för att lämna plats åt Bremberg.

Enligt uppgifter till allhockey.ru är Atlant, som även har värvat Torontomålvakten Martin Gerber och förre HV 71-backet Mikko Luoma, på jakt efter en ny utländsk forward.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela