Mölndal slår tillbaka: "Han ska få en stövel"

– Vi var överens, säger klubbens A-lagsansvarige.


Divisions 3-klubben Mölndal Hockey gick i går ut med den stora bomben att tvåfaldige SM-guldvinnaren Jari Tolsa skrivit på för sin moderklubb.

Tolsa reagerade och kallade nyheten för "skitsnack".

Nu slår Mölndal tillbaka. Med råge.

– Jag är väldigt besviken när han agerar så här. Han ska få sin medlemsavgift på 1 000 kronor tillbaka och en stövel. Han är inte välkommen hos oss längre, om han inte har en väldigt bra förklaring, säger klubben A-lagsansvarige Gunnar Wallin.

Enligt Wallin var 28-årige Tolsa, som nyligen lämnade sin finska klubb Espoo Blues, överens med Mölndal. Men någonting måste ha hänt på vägen.

– Jari ringde oss i dag och var fly förbannad över att vi gått ut med det här. Men vi hade uppfattat det som att vi var överens, säger Wallin till GP.

Det verkar ändå som att Wallin & co: får ge sig. På klubbens hemsida kan man nu hitta en dementi.

"Jari Tolsa kommer fortsättningsvis att träna med Mölndal då och då men har ännu ej klart med hur han kommer att göra denna säsong.

Beklagar djupt föregående notis som var vilseledande."

Tolsa verkar trots allt ta allting med ro.

– Jag ska ner till hallen ikväll och hämta mina grejer... och en stövel, tydligen, säger Tolsa och skrattar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?