Kozlov avgjorde tungviktsmötet

Blev matchhjälte med matchens sista mål.

Salavat Julajev Ufa är KHL:s poängstarkaste lag numera. Det stod klart tidigt på lördagen när man vann tungviktsmötet mot det tidigare poängbästa laget Magnitogorsk på hemmaplan med 3-2.

Tidigare NHL-veteranen Viktor Kozlov skickade in det matchvinnande målet med sju minuter kvar. Målet var hans femte för säsongen.

Annars var det Magnitogorsk som var i ledningen med både 1-0 och 2-1 i matchen där båda bröderna Radulov nätade.

Igor satte 2-1 för Magnitogorsk fem minuter efter att Aleksandr kvitterade till 1-1.

Här är Sveriges grupp i Paris-OS

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.

Oskarshamns poängkung till Färjestad

Profilerna fortsätter att lämna degraderade Oskarshamn.

Dahlins NHL-tränare sparkas

Rasmus Dahlins Buffalo sparkar tränaren Don Granato sedan NHL-klubben missat slutspel för 13:e året i rad.

Hiljemark tar över Elfsborg – succétränaren lämnar

Elfsborg byter tränare i sommar. Jimmy Thelin har fått ett nytt tränarjobb i skotska Aberdeen. Han ersätts av en tidigare SM-guldvinnare i gulsvart: 31-årige Oscar Hiljemark. Det här var planen hela tiden, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

idag 14:14
Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.