Lördag 8 Maj
Stockholm

Stålberg slog till igen

Femte AHL-målet för Stålberg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Viktor Stålberg fortsätter att vara produktiv i AHL. När Toronto Marlies i natt besegrade Lake Erie Monsters med 4-1 satte den 23-årige göteborgaren sitt femte mål på elva matcher. Det var tredje gången på de sex senaste dagarna som Toronto besegrade just Lake Erie.

Stålberg, som även svarade för en assist, gjorde 1-0 i powerplay halvvägs in i den första perioden. Jonas Frögren noterades för en av passningspoängen.

Viktor Stålberg är uppe i 13 poäng (5+8) på elva AHL-matcher.

*****

Daniel Larsson stoppade 27 av 30 skott men kunde inte hjälpa sitt Grand Rapids Griffins till några poäng i bortamötet med Chicago Wolves. Det blev förlust med 2-3 sedan den slovakiske JVM-stjärnan Tomas Tatar svarat för ett av målen.

Varken Mattias Ritola eller Dick Axelsson gjorde någon poäng.

Jason Krog hade 1+1 för Chicago.

*****

Mikael Backlund noterades för en assist när Abbottsford Heat bortaslog Peoria Rivermen med klara 6-2. Staffan Kronwall hade inga poäng, men var +3.

Lars Eller hade en assist för Peoria medan Jonas Junland var poänglös, men sköt sju skott mot Abbotsfords storspelande målvakt Leland Irving. Han räddade 38 av 40 skott.

*****

Fabian Brunnström var poänglös och -1 i sin debut för Texas Stars. Trots det kunde Dallas farmarlag besegra gästande Milwaukee Admirals efter straffar. Brunnström brände emellertid sin straff.

Hockeysverige.se

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela