Tung start, Hannula

Mika Hannula lämnade Djurgården för spel i Ryssland. Men det började inge vidare för 30-åringen som förlorade i sin debut med Salavat Julajev.

Mika Hannula debuterade för sin nya klubb Salavat Julajev Ufa på torsdagen.

Det blev förlust, en överraskande sådan, hemma mot bottengänget Chabarovsk med 2-3.

Hannula fick lämna isen poänglös i en match där man hamnade i tidigt 0-3-underläge som man var nära att hämta upp.

Salavat har haft det tungt på slutet och dagens förlust var den tredje raka. Laget spelar just nu utan två av sina fyra OS-spelare, Viktor Kozlov och Sergej Zinovjev, där den senare frånvaron förstås sinkar laget en del.

Zinovjev bildar i normala fall ligans kanske vassaste kedja tillsammans med Patrick Thoresen och Aleksandr Radulov.

Torsdagen bjöd på en mängd matcher, men få svenska poäng. Bland annat vann Dynamo Moskva mot Tjeljabinsk med 4-3 utan några svenskpoäng och Niklas Persson var poänglös när Nizjnekamsk vann med 4-2 mot Tjerepovets.

Poäng däremot för Joakim Lindström som roffade åt sig en passningspoäng i Nizjnij Novgorods 6-3-seger mot MVD på bortais. Lindström fick assist på Pavel Brendls 6-3-mål, Brendls andra i matchen och tredje perioden.

Just den tredje perioden var en målrik historia. Det stod nämligen 2-1 till hemmalaget inför tredje där Nizjnij Novgorod gjorde fem mål på åtta minuter.

KHL
/
/

Uppgifter: Hirscher siktar på comeback

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och Nashville utjämnar därmed serien till 1–1 i matcher.

Florida vann efter galna räddningar

Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"